El projecte AulaCODI inicia una nova temporada

El proper dimecres 27 de juny comença la segona temporada d’AulaCODI

El projecte AulaCODI inicia una nova temporada
El projecte AulaCODI inicia una nova temporada

logo aulacodi amb marc

AulaCODI és un projecte de divulgació del coneixement científic i humanístic en la nostra llengua per part de personal investigador d’universitats i centres d’investigació a través de conferències breus de lliure accés a la xarxa. Diuen que el saber no ocupa cap lloc, doncs bé, volem comprovar-ho de la mà de professionals d’àmbits tant diversos com ara la biologia, la neurociència, la microbiologia, el dret, l’astronomia, la filosofia i la història, entre altres.

Poder gaudir d’un tracte proper amb aquelles persones que dediquen els seus esforços diaris a enriquir el nostre coneixement col·lectiu no només és un vertader goig, sinó que ens apropa a entendre i valorar la ciència i la investigació que produïm a les universitats públiques del nostre territori.


Després de la bona acollida de l'edició del 2017, n’estem convençudes que 2018 serà un any de creixement d'aquest projecte tan útil per a la difusió, la docència, la promoció i la incentivació del coneixement i la recerca valenciana.


Aquest primer CODI, el qual podreu trobar-lo tant al portal web www.aulacodi.cat com a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) a partir del dimecres 27 de juny, el dediquem a un tema ben important per a totes i tots: la sensibilització i conscienciació envers la lluita per aturar el canvi climàtic. És Andreu Escrivà qui, amb una excel·lent xerrada breu, ens farà replantejar-nos la nostra visió sobre el canvi climàtic i les seues conseqüències, les quals ens afecten al nostre dia a dia. No obstant això, com ell mateix ens transmet, encara no és tard per aturar-les si ens ho proposem!

A més, en aquesta segona edició no ens oblidem del públic que més hem de cuidar, el més jove i inquiet. Fer partícip a les noves generacions de projectes culturals com aquest ens garanteix, sense dubtes, un futur més pròsper i amb garanties d’èxit en matèries socials, científiques i humanístiques.

Amb AulaCODI, nodrir-se del coneixement més enriquidor i compartir-lo amb la vostra gent a les xarxes socials està només a un “click”!


Benvinguts i benvingudes a AulaCODI!

 

Equip AulaCODI

 València, 25 de juny de 2018