Encara no és tard!

Claus per entendre el Canvi climàtic

CODIs

© Max Pixel
© Max Pixel

 

 

El Canvi climàtic és un dels problemes de major actualitat política. Sovint escoltem missatges catastrofistes al respecte i moltes vegades ens pren la sensació que és un procés irreversible que no hi ha res que el puga aturar. No obstant, moltes vegades no som conscients de l’impacte que tenim tant individualment com col·lectiva en aquest problema. Encara no és massa tard, sempre que es preguen les mesures necessàries a hora.

Biografia

Andreu Escrivà i Garcia (València, 1983), és ambientòleg i consultor en sostenibilitat, treballa fent recerca, divulgació i comunicació científica i ambiental.

És llicenciat en Ciències ambientals a la Universitat de València, Màster en Biodiversitat Conservació i Evolució i també doctor en biodiversitat, forma part del comitè d’experts en Canvi Climàtic de la Comunitat Valenciana. Com a divulgador ambiental escriu en revistes especialitzades com Mètode, Revista del Instituto de Estudios Turolenses, La Universitat de València i els seus entorns, i mitjans generalistes.

L'any 2016 va rebre el XXII Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, als Premis Literaris Ciutat d'Alzira amb una anàlisi sobre el canvi climàtic amb una perspectiva i un plantejament optimista.